PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Stezice do besedne umetnosti 2, delovni zvezek

V drugem delu avtorica delovnega zvezka Vladimira Korošec obravnava literarna obdobja evropske romantike, romantike pri Slovencih, evropskega realizma, obdobje med romantiko in realizmom na Slovenskem, evropsko novo romantiko, dekadenco in simbolizem z enakimi metodami kot v prvem delu. Vsako besedilo se po branju odlomka obravnava z miselnim vzorcem, nato sledijo naloge za dijake za interpretacijo besedil in tvorjenje lastnih besedil. Delovni zvezek je v prenovi, tako da se bo vsebinsko ujemal z berilom Branja 2.

Redna cena:

14,30 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612091033
Specifikacija 29x21x1,5
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 961209103X

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.