PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Wir 1, učbenik

Nemščina za začetno učenje
Učbenik za nemščino kot izbirni predmet v 7. razredu devetletnega osnovnošolskega izobraževanja

V Založbi Rokus smo učbeniški komplet Wir, ki je v izšel pri založbi Klett, v sodelovanju s slovenskimi strokovnjaki in praktiki temeljito predelali in uskladili z učnim načrtom. Opremili smo ga z dvojezičnimi navodili, razlago slovnice v slovenščini in nemško-slovenskim slovarjem.

Wir 1 je igriv, komunikativno naravnan in motivirajoč učbeniški komplet, ki vsebuje intervjuje, kratke dialoge, različne igre (kot so Domino, Spomin), vaje za pisanje in izgovorjavo nemških besed ter pesmi na temo iz lekcij.

Učbenik Wir 1 ima jasno tematsko zasnovo s postopnim naraščanjem težavnosti vsebin. Zajema različne teme iz vsakdanjega življenja (spoznavanje ljudi, pozdrav, predstavitev in postrežba gostov, predstavitev družine in sosedov, opis sobe, stanovanja in domačih živali, naštevanje šolskih potrebščin, imen držav in jezikov, primer televizijskega programa ipd.), ki omogočajo veliko zabave in živo komunikacijo pri pouku nemščine.
Skozi različne vaje učenci nenehno razvijajo vse štiri jezikovne spretnosti – poslušanje, govor, branje in pisanje. Nemško slovnico spoznavajo na deduktiven način, tako da sami tvorijo slovnična pravila na podlagi obravnavanih besedil.

Učbenik Wir 1 poskrbi tudi za sprotno preverjanje znanja z vajami za utrjevanje učenčevih spretnosti (Vadimo…), ki so umeščene na konec vsakega modula (učbenik ima 3 module, ki združujejo 10 lekcij). Temu sledi še kratek test za samostojno preverjanje znanja (Preveri svoje znanje nemščine). Teste lahko učenci tudi kopirajo in tako oblikujejo svojo jezikovno mapo (portfolio).

Redna cena:

15,60 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612094232
Specifikacija 26x19x0,7
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor MOTTA GIORGIO
ISBN 9612094233

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.