PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Wir 2, delovni zvezek

Delovni zvezek za nemščino kot izbirni predmet v 8. razredu devetletnega osnovnošolskega izobraževanja

Učbeniski komplet Wir 2 je kot Wir 1 igriv, komunikativno naravnan in motivirajoč učbeniški komplet, ki vsebuje intervjuje, kratke dialoge, različne igre (kot so Domino, Spomin), vaje za pisanje in izgovorjavo nemških besed ter pesmi.

Delovni zvezek dopolnjuje učbenik z dodatnimi slovničnimi in govornimi vajami, igrami ter vajami za ponovitev in utrjevanje besedišča iz posameznih lekcij . Na koncu modulov je zbrano novo besedišče iz lekcij s primeri rabe besed v povedi. Učenci skozi to vajo ponovijo celotno besedišče in hkrati dopolnijo tabelo s slovenskimi prevodi. V kolikor naletijo na nerazumevanje besed, lahko le-te poiščejo v nemško-slovenskem slovarčku na koncu učbenika Wir 2.

Delovni zvezek je bil potrjen na Strokovnem svetu RS..

Redna cena:

14,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612094331
Specifikacija 26x19x0,6
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor MOTTA GIORGIO
ISBN 9612094330

Mnenja uporabnikov

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.