PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Od mulekule do celice, učbenik

Dobra popotnica za življenje je znanje, ki ga znamo uporabiti za pojasnjevanje in reševanje problemov v vsakdanjem življenju. Kakšen je učbenik, ki to omogoča? Avtorja sta pri pisanju sledila svojim dolgoletnim izkušnjam: analiza je mogoča, ko nekaj že vemo.
Učbenik sta gradila postopno, od molekul, preko struktur do procesov. Lahko pa vsako poglavje razumemo kot svojo zgodbo, ki jo dijaki povezujejo z drugimi v učbeniku. Modularno zasnovanost omogočajo kazalke - povezave določenih tem v posameznih poglavjih.

Učbenik odlikujejo: razumljivost, vpetost v vsakdanje življenje, celostni pristop, sintetski koncept, modularna zasnova, nazorne ilustracije, odlične fotografije, ključne besede, kazalke, slovarček neznanih pojmov,vprašanja in naloge, odgovori na vprašanja, abecedno kazalo. Učbenik je glede na sintetski pristop namenjen dijakom od prvega letnika do priprav na maturo.

Redna cena:

16,25 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612094577
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9612094578

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.