PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Spoznajmo likovni svet 6, učbenik

Učbenik je zasnovan tako, da lahko z njim obogatite pouk likovne vzgoje. Razlago osnovnih likovnih pojmov in tehnik spremljajo številne ilustracije, risbe in reprodukcije, zato učenci sproti na neobremenjujoč način spoznavajo primere iz zakladnice umetniških del. Za spodbudo učencem pri ustvarjanju lastnih likovnih del pa so v učbenik vključene tudi predstavitve izdelkov njihovih vrstnikov.
– Učbenik sledi sodobnemu prikazu likovne tematike, ki namesto preprostega naštevanja likovnih elementov zagovarja celostno gledanje likovnega izdelka.
– Učenca seznanja s temeljnimi pojmi likovne umetnosti, uvaja prvinski stik z materiali in tehnikami ter z nazornimi prikazi na preprost način razloži tudi zapletene likovne pojme.
– Učbenik predstavlja konturo, lik, telo in prostornino kot zaokrožene celote s poudarkom na razlikovanju med pravilnimi (tipičnimi) in nepravilnimi (netipičnimi) pojavi vizualnega sveta.
– Izbor reprodukcij je skrbno pripravljen in predstavlja najnazornejše primere iz zgodovine umetnosti od njenih začetkov do danes.
 

Redna cena:

13,70 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612410896
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9612410895

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.