PRESKOČI NAVIGACIJO
Sodobna priprava hrane, delovni zvezek

Delovni zvezek dopolnjuje učbenik in učencem omogoča, da teoretično znanje, ki ga pridobijo pri izbirnem predmetu, potrdijo s praktičnimi vajami, ki so ustrezno strukturirane in didaktično prilagojene starostni stopnji učencev. Razvrščene so tako kot učna snov v učbeniku in so zelo raznolike: pri nekaterih je treba dopolniti preglednico ali besedilo, pri drugih odgovoriti na vprašanja, rešiti križanko, nekatere pa zahtevajo tudi praktično delo, pri katerem učenci spoznajo nekaj kuharskih veščin, obenem pa uporabljajo teoretično znanje, ki so si ga pridobili pri pouku. Pozorno opazovanje dogajanj pri pripravi hrane jim olajša reševanje tistih vaj, ki se nanašajo na analizo in vrednotenje uporabljenih kuharskih postopkov. Vaje, ki predvidevajo skupno delo v razredu, so posebej označene.

Redna cena:

8,70 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789616357265
Specifikacija 28x20x0,3
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor STOJAN KOSTANJEVEC
ISBN 9616357263

Mnenja uporabnikov

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.