PRESKOČI NAVIGACIJO
First Explorers 1, učbenik

Učbenik se osredotoča na poslušanje in govorjenje: na prvi stopnji je brez elementov branja in pisanja v tujem jeziku, navodila in zapis besedišča so namenjeni učitelju in staršem. Tako omogoča uspešno osvajanje začetne komunikacije v angleščini.

 

Otroci se z jezikom spoznavajo na igriv in vabljiv način, raziskujejo druge kulture in svoje kulturno okolje ter povezujejo realni in domišljijski svet; klasično učenje se tako vseskozi prepleta s CLILom.

 

Serijo dopolnjuje bogata  didaktična podpora učitelju: sodoben digitalni učbeniški komplet (iTools), ki vsebuje vse zvočno in video gradivo, dodatne interaktivne naloge in integrirane rešitve, animirane zgodbice iz stripov, digitalne slikovne kartice, fotokopirno gradivo… V didaktičnem kompletu za učitelja so slikovne kartice, CLIL kartice, video gradivo, fotokopirne aktivnosti, posterji idr.

Redna cena:

21,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9780194027106
Specifikacija 27x21x0,8
Založnik MLADINSKA KNJIGA TRGOVINA D.O.O.
Avtor COVILL
ISBN 9780194027106

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.