PRESKOČI NAVIGACIJO
New Opportunities Pre-Intermediate, avdio CD za razred

Uveljavljeni in priljubljeni učbeniški kompleti Opportunities so sedaj na voljo v prenovljeni izdaji kot New Opportunities in s podporo programske opreme za interaktivne table. Učbeniški kompleti New Opportunities so prepričali profesorje po vsem svetu s svojo: usmerjenostjo v urjenje vseh štirih spretnosti, sistematično in razumljivo obravnavo jezikovnih struktur in poudarkom na besedišču. V novi izdaji so lekcije krajše, obravnavi besedišča je dodan še poudarek na usvajanju novega besedišča in urjenju izpitnih strategij. Dodatne komponente, ki ta učbeniški komplet naredijo povsem in prepričljivo interaktiven, so: DVD-ji, CD-ROM-i, programska oprema za interaktivne table.

 

Redna cena:

28,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9780582851955
Specifikacija 24x17x1
ISBN 9780582851955

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.