PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
New Opportunities Upper Intermediate, učbenik

Uveljavljeni in priljubljeni učbeniški kompleti Opportunities so sedaj na voljo v prenovljeni izdaji kot New Opportunities in s podporo programske opreme za interaktivne table. Učbeniški kompleti New Opportunities so prepričali profesorje po vsem svetu s svojo: usmerjenostjo v urjenje vseh štirih spretnosti, sistematično in razumljivo obravnavo jezikovnih struktur in poudarkom na besedišču. V novi izdaji so lekcije krajše, obravnavi besedišča je dodan še poudarek na usvajanju novega besedišča in urjenju izpitnih strategij. Dodatne komponente, ki ta učbeniški komplet naredijo povsem in prepričljivo interaktiven, so: DVD-ji, CD-ROM-i, programska oprema za interaktivne table.

 

Potrjeno za angleščino kot prvi in drugi tuji jezik v poklicnem, srednjem tehniškem oz. strokovnem in gimnazijskem izobraževanju.

 

Redna cena:

30,00 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Ni na zalogi

Rok dobave do 15 dni

Podrobnosti

EAN 9780582854239
Specifikacija 28x21x0,6
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9780582854239

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.