PRESKOČI NAVIGACIJO
New Cutting Edge Upper-Intermediate, učbenik + CD-ROM

Učbeniški komplet združuje elemente metode "task-based", usvajanje in utrjevanje slovnice in vseh štirih spretnosti ter leksikalno metodo. Poudarjeno je predvsem utrjevanje govorne in pisne spretnosti. Inovativen, prilagodljiv, za dijaka in profesorja prijazen komplet zanesljivo vodi do uspeha - tudi na maturi. Smiselne vaje, avtentična besedila, delo v parih in skupinah ter projektno delo. Spodbujajo dijaka k spontani komunikaciji in ga prepričajo, da je znanje tujega jezika danes nadvse pomembno. Zgledi iz korpusa The British National Corpus zagotavljajo usvajanje najpogosteje rabljenega besedišča. Učbenik vsebuje tudi angleško-angleški slovarček z zgledi v sobesedilu, ki dijaka navaja na samostojno delo z enojezičnimi slovarji.

Potrjeno za angleščino kot prvi tuji jezik v gimnazijskem izobraževanju.

 

Redna cena:

30,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9781405852302
Specifikacija 29x21x1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9781405852302

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.