PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Market Leader Intermediate, učbenik + MULTI-ROM

Izjemen učbeniški komplet za poučevanje poslovne angleščine Market Leader odlikujeta predvsem aktualnost in uporaba avtentičnih poslovnih virov – učbeniški komplet je namreč nastal v sodelovanju priznane angleške založbe Pearson in časnika Financial Times.
Posamezen učbenik sestavlja 12 poglavij, vsaka 3 poglavja zaključuje kratek pregled preprosto naslovljen »Revision«, na koncu učbenika pa sta še pregledni rubriki »Grammar Reference« in »Writing File«.

Vsak učbenik se odlično dopolnjuje z delovnimi zvezkom. Vse vaje, ki jih delovni zvezek vključuje, sledijo formatu mednarodnih izpitov BEC, še zlasti pa izstopata rubriki Talk Business, ki jo dopolnjuje priložena avdio zgoščenka in se osredotoča na izgovarjavo!

Redna cena:

36,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9781408236956
Specifikacija 23x15x1,8
ISBN 9781408236956

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.