PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Longman Collocations Dictionary and Thesaurus

Izšel je nov slovar Longman Collocations Dictionary and Thesaurus. Slovar je namenjen vsem, ki želijo doseči poglobljeno znanje angleščine. Slovar vsebuje informacije o pogostih besednih zvezah, geselski stavki vsebujejo informacije o stopnji formalnosti in pogostosti uporabe. Primeri temeljijo na Longman Corpus Network, bazi podatkov o govorjeni in pisni angleščini, ki obsega 450 milijonov posameznih besed. 

Redna cena:

33,95 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Poleg pogostih besednih zvez , ki jih sestavljata npr. pridevnik in samostalnik (heavy rain), so v slovar vključeni tudi predlogi, kot sta about in over, saj gre za besede, ki pogosto povzročajo največ težav. Slovar vsebuje tudi primere in opozarja na pogoste napake. Pogoste besedne zveze, ki niso razumljive na prvo žogo, so razložene.

V slovar je vključen tudi tezaver, kjer je prikazana primerjava med besedami s podobnim pomenom in pogosta uporaba z določeno besedo, npr. famous -> legendary musician, eminent scientist, notorious criminal.

Podrobnosti

EAN 9781408252260
Specifikacija 9.1x6x1.6
ISBN 9781408252260

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.