PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Longman Dictionary of Contemporary English 6th edition

Slovar Longman Dictionary of Contemporary English, 6. izdaja tudi v svoji najnovejši preobleki ostaja med najbolje prodajanimi slovarji na svetu.

Katere novosti prinaša? Priljubljenim in uporabnim rubrikam so v 6. izdaji dodane nove:

 - Slovnične informacije - slovar sedaj vsebuje popolni paket besedišča in slovnice!
- Longman Communication 3000 je nadgrajen v Longman Communication 9000, ki vsebuje najpomembnejših 9000 besed, ki jih je potrebno znati v angleščini. Korpus je neposreden rezultat nedavnih raziskav na področju učenja in pridobivanja besedišča. Nov korpus vključuje tudi Longman Communication 3000, t. j. 3000 najpogostejših angleških besed v pisni in govorjeni komunikaciji. Ta distinkcija je edinstvena in je del Longmanovega korpusa.  

Redna cena:

49,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9781447954200
Specifikacija 23x14.8x5.4
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9781447954200

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.