PRESKOČI NAVIGACIJO
Focus 3, učbenik

Focus 3 je potrjen učbenik za angleščino kot drugi tuji jezik v 1. in 2. letniku gimnazijskega izobraževanja in v 3. in 4. letniku srednjega tehniškega oz. strokovnega izobraževanja ter angleščino kot prvi tuji jezik v 1. in 2. letniku srednjega tehniškega oz. strokovnega izobraževanja.

Serija Focus je nastala na podlagi dolgoletnih izkušenj, zato prinaša predvsem preverjen in zanesljiv pristop, smiselno in sistematično strukturo in sodobno interaktivno podporo. Vsebine so sveže in sodobne, privlačne vendar ne izrazito najstniške. Daljša besedila vsebujejo tudi zahtevnejše besedišče, vsako poglavje pa poleg tega sistematično razvija tudi Writing in rabo jezika z Language in Focus.

 

Redna cena:

30,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9781447998099
Specifikacija 29.7x20.9x0.
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9781447998099

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.