PRESKOČI NAVIGACIJO
Agenda 1, učbenik + DVD-ROM

V učbeniku so avtorji domiselno označili učne enote kot dneve (Jour), v okviru katerih sta vsakokrat planirana po dva sestanka oziroma podenoti (Rendez-vous), ki uvajata novo snov. Vsaka enota je razdeljena na naslednje dele, ki so narejeni po sistemu dvojnih strani:
- découvrir (največkrat na podlagi avtentičnega dokumenta, povezanega s slušnim razumevanjem, aktivacijo predznanja ter vnosom novih struktur in nalog za razvijanje sporazumevalnih zmožnosti),
- savoir (sistematično uvajanje novih slovničnih struktur z vajami za utrjevanje),
- prononcer (obravnava fonetičnih posebnosti),
- faire (domiselne naloge, ki so vedno povezane z realnim življenjem in v katerih se povzame in uporabi na novo pridobljeno znanje).

 

Potrjeno za francoščino kot drugi in tretji tuji jezik v gimnazijskem in srednjem tehniškem oz. strokovnem izobraževanju.

 

Redna cena:

26,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Rubrika za spoznavanje kulture, je bodisi povezana z videoposnetkom na DVD-ROM-u (Culture vidéo) bodisi z neko zabavno igro (Culture jeux). Zadnje strani učbenika so namenjene pregledu besedišča, slovnice, transkripcijam, zemljevidu Francije, koledarju francoskih praznikov, fonetični abecedi.

Podrobnosti

EAN 9782011558022
Specifikacija 28x21x2
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9782011558022

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.