PRESKOČI NAVIGACIJO
Panorama A1.2, delovni zvezek

Drugi del delovnega zvezka Panorama A1 k učbeniku z e-gradivom za nemščino kot drugi tuji oz. tretji tuji jezik v 1. in 2. letniku gimnazijskega izobraževanja ter kot drugi tuji jezik v 1. in 2. letniku srednjega tehniškega in strokovnega izobraževanja.

Panorama je odlična izbira za pouk nemščine, ki dijake in dijakinje učinkovito vodi k cilju samostojne uporabe jezika ter jih z izčrpnim naborom vaj za slušno in bralno razumevanje, rabo jezika, pisno izražanje v stalni sporočanjski obliki in ustni del izpita učinkovito pripravlja na maturitetni izpit iz nemščine na osnovni ravni. Sodobno gradivo dopolnjuje tudi sodobna digitalna podpora, predvsem v obliki aplikacije PagePlayer in videoposnetkov, integriranih v učbenik, prinaša pa tudi vse poudarke za učenje v 21. stoletju – zlasti individualizacijo in diferenciacijo ter večji poudarek na strategijah učenja, vse to pa je še bolj izrazito pri učbenikih Weitblick, das große Panorama, ki nadaljujejo Panoramo na višjih stopnjah.

Redna cena:

11,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9783061205621
Specifikacija 29x21x1
ISBN 9783061205621

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.