PRESKOČI NAVIGACIJO
Božanski piškoti

Božič povezujemo z jaslicami, polnočnico, zvezdnatim nebom nad zasneženo pokrajino, praznično okrašeno mizo in z vonjavami iz materine kuhinje ... Bistvo božiča seveda neskončno presega vse to, a nič od tega ne gre zanemariti zlasti o božiču. Tri profesorice Višje šole za gospodarske poklice v Št. Petru v Rožu so zato svoje bogate kulinarične izkušnje - največ jih je iz božičnega časa - prelile v knjigo Božanski piškoti. V njej najdemo ob izredno lepih in nazornih fotografijah desetine receptov za pripravo najrazličnješih piškotov, kroglic, poljubčkov, rulad, kruhkov, rezin, upognjencev, rogljičkov, palčic, srčec in kolačkov. Že ob samem naštevanju teh imen se v človeku zbudi želja, da bi knjigo odprl ter jo preveril v praksi ...
 

Redna cena:

25,90 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9783708607221
Specifikacija 21x21x2
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9783708607221

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.