PRESKOČI NAVIGACIJO
Joven.Es 2, delovni zvezek + avdio CD

Značilnosti učbeniškega kompleta: zelo sistematičen, hkrati pa sodoben, zanimiv in otrokom privlačen, velik poudarek je na predstavitvi družbeno-kulturnih vsebin Španije in Latinske Amerike, utrjevanje snovi na zabaven in igriv način (ustvarjanje bloga, izdelava projektov s pomočjo interneta ...), kratki slovnični in besediščni povzetki so vpleteni v lekcije, na koncu vsakega modula pa je vedno še dvojna stran povzetkov komunikacijskih funkcij, slovnice in besedišča, samoocenjevanje vseh štirih jezikovnih zmožnosti je zastavljeno tako, da učenci preverjajo svoje znanje izhajajoč iz konkretnih nalog, ki jih morajo rešiti, na koncu učbenika je dodan seznam novih besed po modulih, ob katerih si učenci lahko pišejo prevode in si tako ustvarjajo svoj prvi špansko-slovenski slovarček.

 

Redna cena:

14,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Ni na zalogi

Rok dobave do 15 dni

Predstavitev

Posebnost učbeniškega kompleta Joven.es 3: velik poudarek je na spoznavanju španske in hispanoameriške literature, obenem pa z nalogami, vezanimi na odlomke iz literature, otroke spodbuja h kreativnosti.

 

Podrobnosti

EAN 9788477115212
Specifikacija 28x21x0,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9788477115212

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.