PRESKOČI NAVIGACIJO
USO De LA Gramatica Espanola, knjiga, nadaljevalna stopnja (intemedio)

Prenovljena serija uspešnih slovničnih vadnic v različnih stopnjah: elemental, intermedio in avanzado. Nova, privlačna in še bolj pregledna podoba v barvah. Vsako poglavje obravnava izbrano slovnično temo v treh korakih: Observe in Forma: slovnica je predstavljena jasno in sistematično, s pomočjo ilustracij in tabel. Uso: pojasnjuje rabo slovničnih pravil, ki jo podkrepi s številnimi primeri iz vsakodnevnega življenja. Ejercicios: vaje za utrjevanje. Prve vaje, namenjene utrjevanju forme, postopoma prehajajo v zahtevnejše naloge, v katerih je potrebno uporabiti pravilno slovnično strukturo znotraj konkretnega konteksta. Vadnica je primerna kot dodatno učno gradivo za utrjevanje slovnice pri pouku španščine ali pa tudi kot podpora tečajnikom za samostojno delo doma. Na voljo so tudi knjižice z rešitvami.

 

 

 

Redna cena:

18,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788477117124
Specifikacija 29x20x1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9788477117124

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.