PRESKOČI NAVIGACIJO
Živilsko področje, učbenik

Učbenik za predmeta kemija in poznavanje blaga ter naravoslovje s poznavanjem blaga. Teme v učbeniku sledijo katalogu znanj za oba predmeta. Tako obravnava osnovne pojme, kot so živila, hranilne snovi, aditivi, podrobneje so opredeljena beljakovinska živila, ogljikohidratna, maščobna in vitaminsko-mineralna, dišave, začimbe, alkaloidna živila ter alkoholne in brezalkoholne pijače. Učbenik je življenjsko naravnan, ukvarja se s problemi iz vsakdanjega življenja, ki osmišljajo obravnavane teme. Vsebine so prepletene z didaktičnimi elementi, kot so primeri, vprašanja in naloge, zanimivosti, povzetek na koncu vsake teme, dopolnjuje jih ustrezno in raznovrstno slikovno gradivo.

Potrjeno: Moduli - Ekonomski tehnik in Ekonomski tehnik PTI,, za vse letnike

 

Redna cena:

16,60 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634138702
Datum izdaje 12.01.2007
Število strani 296
Specifikacija 21x26x5,9
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ZDENKA ŠFILIGOJ
ISBN 9788634138702

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.