PRESKOČI NAVIGACIJO
Hura-ideje za učitelje, e-priročnik

Priročnik je namenjen učiteljem pri delu z gradivi Hura za slovenščino v 7., 8. in 9. razredu osnovne šole. Pojasnjuje koncept gradiv in izhodišča za delo z učbeniškim kompletom Hura. V priročnik so vključeni tudi zgledi testov za preverjanje in ocenjevanje znanja ter kvizi za igrivo ponovitev učne snovi.

 

Redna cena:

20,80 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Zakaj e-priročnik? Elektronska knjiga oz. e-knjiga je knjiga v digitalnem formatu (npr. format PDF). E-knjigo lahko berete na svojem računalniku, lahko pa si jo tudi natisnete. Elektronske knjige nam omogočajo enostavno listanje strani, preprosto iskanje gesel, označevanje strani, poglavij, stavkov in besed, da ne omenjamo skladiščenja in katalogizacije. Veliko ljudi pri učenju in delu podčrtuje pomembne dele besedila in si v knjigo piše opombe. Pri naslednji uporabi pa so takšni zaznamki lahko že moteči. Pri e-knjigi tovrstnih težav ni, gre le za informacije, ki v e-obliki ostajajo večne!

Podrobnosti

EAN 9788634138726
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VLASTA ČREŠNIK, LAPANJE IRENA
ISBN 9788634138726

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.