PRESKOČI NAVIGACIJO
Bausteine 1, učbenik

V učbeniku so obravnavane teme, ki so prilagojene učnemu načrtu in so aktualne ter primerne za mladostnike na tej stopnji. Vežejo se na resnično življenje, kar učence neprestano spodbuja k aktivni rabi jezika. Lekcije v učbeniku so razdeljene na tri težavnostne stopnje (A, B, C), kar omogoča veliko fleksibilnost, saj je dijakom na različnih šolah na razpolago različen obseg ur. Težavnost besedil sega od minimalnega standarda znanj do literarnih besedil. Tako se lahko dijaki uspešno pripravijo tudi na opravljanje poklicne mature. Najpomembnejše besede so prevedene v slovenščino.

 

Potrjeno za nemščino kot prvi tuji jezik v poklicnem in srednjem tehniškem oz. strokovnem izobraževanju.

Redna cena:

19,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

V vajah so zastopane vse spretnosti, najbolj pa je poudarjeno širjenje besedišča in utrjevanje govornih spretnostih. Lekcije zaključi pregled slovnice (del G), kjer so nekatera pravila zapisana tudi v slovenščini, kar je učencem na tej stopnji vsekakor v pomoč. Prenovljena izdaja učbenika Bausteine 1 se , pa tudi z manjšimi vsebinskimi popravki, kjer smo posodobili nekatere vsebine, hkrati pa smo želeli ohraniti vse tisto, kar učitelji že dobro poznajo in z veseljem poučujejo.

Podrobnosti

EAN 9788634139655
Datum izdaje 24.11.2010
Število strani 120
Specifikacija 20x29x0,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ALENKA KOLENO, IVANKA REZO, ANJA POTOČNIK METELKO
ISBN 9788634139655

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.