PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Zgradba in delovanje organizmov, učbenik

Učbenik sledi prenovljenemu učnemu načrtu za pouk biologije v gimnazijskih programih izobraževanja. Vključuje tako vsebine obveznega programa kot tudi vse dodatne vsebine maturitetnega programa. Osrednja tema vsebin je evolucija kot gibalo življenja na našem planetu. Vsa poglavja so zgrajena dinamično, osnovno besedilo dopolnjujejo številne rubrike s primeri iz vsakdanjega življenja ter nazorno slikovno gradivo. Učbenik je sestavni del didaktičnega kompleta petih učbenikov, namenjenih poučevanju biologije v gimnazijskih programih izobraževanja.

Redna cena:

23,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634139907
Datum ponatisa 24.07.2019
Datum izdaje 21.09.2011
Število strani 400
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 20x28x2,1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor PETER STUŠEK, ŠKORNIK SONJA, VODNIK DOMINIK
ISBN 9788634139907

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.