PRESKOČI NAVIGACIJO
Moč učnega pogovora

Knjiga se loteva obravnave vsakdanjega dela v razredu z nekoliko drugačnega zornega kota.

 

Prinaša številne konkretne primere, z nekaj navezave na teorijo in s spodbudami in nasveti, kako lahko svoje delovanje izboljšamo. Na osnovi številnih primerov konkretnih (raz)govornih situacij v razredu so v knjigi prikazani bolj in manj produktivni načini uravnavanja razrednega pogovora. Poudarjeni so vidiki, na katere je treba biti pozoren, pri čemer so izpostavljeni tudi odnosni vidiki in razredno vzdušje ter pričakovanja učencev.

 

Redna cena:

21,90 €

Spletna cena:

19,71 €

Prihranek:

2,19 €
Količina:
Dodaj v košarico
-10%

Predstavitev

Pomembno mesto imajo učiteljeva vprašanja, ki so postavljena v širši kontekst. Del besedila je zasnovan tudi procesno - z napotki in primeri, kako lahko učitelj sam, ob postopnem ozaveščanju, na primer prek kolegialnih hospitacij in razgovorov, ob poslušanju posnetkov svoje ure ipd. postopno tudi spreminja svoje poglede in se izpopolnjuje v vodenju razgovorov z učenci.

Podrobnosti

EAN 9788634140156
Datum izdaje 09.04.2009
Število strani 200
Specifikacija 20x27x0,9
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BARICA MARENTIČ-POŽARNIK, LEOPOLDINA PLUT-PREGELJ
ISBN 9788634140156

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.