PRESKOČI NAVIGACIJO
Po praznikih diši

Decembra in na začetku pomladi vsako leto najbolj opojno zadiši po praznikih: miklavž, božič in novo leto si z darili kar podajajo roke, velika noč pa predvsem bogato pogrne mizo. Nekaj praznikov, tudi zasebnih, kot je poroka, ali družabnih dogodkov, kot je pustovanje, se zvrsti še vmes, tako da si včasih komaj oddahnete med enim in drugim rdeče obkroženim datumom na koledarju. Prazniki prinašajo veselje, zlasti za najmlajše, odraslim pa pogosto tudi nemalo skrbi. Seznam opravil je dolg, časa malo in tudi če je denarnica dovolj globoka, se rado zatakne pri idejah: kako in kaj storiti, da ne bo tako kot vedno, da bodo usklajene barve in okusi, da bo dobro delo tako očem kot želodcu.

Redna cena:

29,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Priročnik PO PRAZNIKIH DIŠI vam prihaja na pomoč z domiselnimi predlogi in idejami, kako lahko sami to in ono naredite lepše in bolje. Sledi praznikom in običajem v posameznih letnih časih, tako da med drugim svetuje, kako s cvetjem in zelenjem prehitite pomlad, s pogrinjki in okraski - ki jih naredite sami - pričarate praznično razpoloženje, pa tudi kako podaljšate sezono paradižnikov in buč vse tja do zime. Med kuharskimi, vrtnarskimi in drugimi nasveti jih je veliko zastavljenih tako, da v različna priprave in opravila vključite tudi otroke. Tako bo pri hiši še več veselja in smeha. Vsi postopki so opisani in ponazorjeni z več kot 330 barvnimi fotografijami, tako da potrebujete poleg časa - ki ga sicer še več porabite za tekanje po trgovinah - le še pravšnjo mero dobre volje in potrpežljivosti. Zadovoljstvo domačih bo zaslužena nagrada.

Podrobnosti

EAN 9788634140743
Datum izdaje 16.11.2007
Število strani 160
Specifikacija 24x20x1,9
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ILICH SLAVKA
ISBN 9788634140743

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.