PRESKOČI NAVIGACIJO
Kemija danes-slikovno gradivo, e-priročnik

Slikovno gradivo iz učbenikov za 8. in 9. razred devetletne osnovne šole: A. Gabrič, S. A. Glažar, M. Slatinek - Žigon, Kemija danes 1 in A. Gabrič, S. A. Glažar, M. Graunar, M. Slatinek - Žigon, Kemija danes 2 Didaktična zasnova elektronskega gradiva: Mojca Graunar Elektronsko slikovno gradivo je namenjeno učiteljem kemije pri izvedbi učnih ur pa tudi za skupinsko ali individualno delo učencev. Pripravljeno je v programu PowerPoint in vsebuje okoli 400 prosojnic s fotografijami, ilustracijami, tehniškimi risbami in preglednicami iz obeh učbenikov. Prosojnice so razvrščene v 19 predstavitev, ki sledijo poglavjem v učbenikih.

 

Redna cena:

15,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

 Zakaj e-priročnik? Elektronska knjiga oz. e-knjiga je knjiga v digitalnem formatu (npr. format PDF). E-knjigo lahko berete na svojem računalniku, lahko pa si jo tudi natisnete. Elektronske knjige nam omogočajo enostavno listanje strani, preprosto iskanje gesel, označevanje strani, poglavij, stavkov in besed, da ne omenjamo skladiščenja in katalogizacije. Veliko ljudi pri učenju in delu podčrtuje pomembne dele besedila in si v knjigo piše opombe. Pri naslednji uporabi pa so takšni zaznamki lahko že moteči. Pri e-knjigi tovrstnih težav ni, gre le za informacije, ki v e-obliki ostajajo večne!

Podrobnosti

EAN 9788634142082
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9788634142082

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.