PRESKOČI NAVIGACIJO
Berilo, učbenik z berilom za 1. in 2. letnik nižjega poklicnega izobraževanja

Učbenik z berilom je pisan po prenovljenem učnem načrtu za programe nižjega poklicnega izobraževanja. V ospredju je besedilo iz slovenske književnosti in razvijanje ključnih zmožnosti oz. kompetenc, primernih starostni in učni stopnji učencev. Besedila so umeščena v štiri tematske sklope; to so: Ljudsko izročilo, Ljubezen, Dom, domovina, družba, svet ter Človek in narava. Temeljnim, z učnim načrtom predpisanim besedilom je v posameznih sklopih dodano Malo berilo z nekaj izbirnimi teksti, namenjenih dodatnemu branju.Na koncu berila je shematični pregled in oris obdobij v slovenski književnosti s kratkimi, ponazoritvenimi odlomki besedil.

Redna cena:

12,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634142105
Datum izdaje 22.08.2008
Število strani 106
Specifikacija 19x26x0,4
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor JOŽICA JOŽEF BEG, DRAGICA DEBELJAK
ISBN 9788634142105

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.