PRESKOČI NAVIGACIJO
Glasbena slikanica 3, e-priročnik

 Priročnik je izjemen po svoji sestavi, saj razen metodičnih napotkov in informacij za posamezne teme in enote v učbeniku GLASBENA SLIKANICA 3 prinaša tudi obsežno glasbeno didaktiko celotnega prvega triletja. Njegov namen je omogočiti učiteljem, da lahko občasno - glede na svoje strokovne potrebe - preverijo bodisi celoto ali posamezna poglavja ter jih primerjajo s svojimi didaktičnimi pristopi in dosežki pri glasbeni vzgoji. Kritično preverjanje in sprotno poglablanje didaktičnih znanj namreč podpira učiteljevo samostojnost, ustvarjalnost in zaupanje v lastno vzgojno-izobraževalno delo.

 

Redna cena:

10,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Zakaj e-priročnik? Elektronska knjiga oz. e-knjiga je knjiga v digitalnem formatu (npr. format PDF). E-knjigo lahko berete na svojem računalniku, lahko pa si jo tudi natisnete. Elektronske knjige nam omogočajo enostavno listanje strani, preprosto iskanje gesel, označevanje strani, poglavij, stavkov in besed, da ne omenjamo skladiščenja in katalogizacije. Veliko ljudi pri učenju in delu podčrtuje pomembne dele besedila in si v knjigo piše opombe. Pri naslednji uporabi pa so takšni zaznamki lahko že moteči. Pri e-knjigi tovrstnih težav ni, gre le za informacije, ki v e-obliki ostajajo večne!

Podrobnosti

EAN 9788634142358
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BREDA OBLAK
ISBN 9788634142358

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.