PRESKOČI NAVIGACIJO
Sin duda, slovnica

Slovnična vadnica, primerna za vsa štiri leta srednje šole. Slovnica je razložena razumljivo in zelo sistematično, vedno podkrepljena s številnimi primeri rabe. Naloge so zelo raznolike-veliko je slušnega razumevanja, teksti so zanimivi in poskrbijo, da se uporabniki poleg slovnice naučijo še številnih drugih koristnih informacij v zvezi s Španijo in Latinsko Ameriko (npr. tekst o Malinche, o Cuzcu ...) Posebnost slovnice je ta, da poleg standardnih načinov rabe jezika opozarja tudi na regionalne posebnosti npr. el voseo, uso de ustedes en América hispanoablante, el imperativo con vos ... Teme se zaključujejo z nalogami za ponovitev in pripravami na izpite DELE.

 

 

Redna cena:

23,90 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9788853009906
Specifikacija 26x19x0,5
ISBN 9788853009906

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.