PRESKOČI NAVIGACIJO
Obkrožen s psihopati - mehka vezava

Kako lahko preprečimo, da bi drugi manipulirali z nami in nas izkoriščali (v poslu in v življenju nasploh)!

Redna cena:

19,99 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Naučite se preprečiti, da bi drugi manipulirali z vami!

Švedski strokovnjak za vedenje in avtor svetovne uspešnice Obkroženi z idioti v svoji novi knjigi bralcem razkriva, kako prepoznati psihopate v svoji bližini in kako se jim izogniti.

So psihopati prijetni, karizmatični in zabavni ali manipulativni, sebični in zvijačni? Eno in drugo so, prav zato so tudi tako nevarni, pravi Erikson in razkrije, kako se zoperstaviti njihovim poskusom, da bi nas obvladali in manipulirali z nami.

Knjiga Obkroženi s psihopati uporablja enak sistem klasifikacije vedenja s štirimi barvami, kakršnega smo spoznali v Obkroženih z idioti. Bralec se nauči, kako se soočiti s psihopati v bližini, tako da se začne močneje zavedati svojih vedenjskih značilnosti in njihovih slabosti.

Avtor skozi vso knjigo podaja zanimive poučne zglede iz resničnega življenja, s katerimi odlično ponazori različne načine, kako lahko psihopat zlorabi vedenjske lastnosti oseb. Ob teh pripovedih lahko bralci prepoznajo lastne slabosti, tako da se vnaprej zavarujejo, preden bi lahko bilo prepozno.
Erikson konkretno navede najpogostejše oblike manipulacije, ki se jih poslužujejo psihopati (in tudi drugi), da vplivajo na ljudi okoli sebe. Ker je manipulacija pogosto značilna tudi v povsem normalnih in zgolj v psihopatskih razmerjih, pa nam knjiga podaja tudi praktične prijeme in postopke, s katerimi se bralec lahko sooči z oblastnimi osebami ter negativna razmerja preoblikuje v razmerja obojestranskega spoštovanja.

Knjiga, ki vam pomaga razumeti lastno vedenje, prav tako pa tudi vzgibe in strategije psihopatov, in vas nauči, kako se lahko obranite pred manipulativnimi vplivi na delovnem mestu, v družabnem življenju in znotraj družine.

Podrobnosti

EAN 9789610045564
Specifikacija 15x2.2x21.7
Avtor ERIKSON THOMAS
ISBN 9789610045564

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.