PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Slovenščina 2, Z besedo do besede, zbirka nalog 2. del

Zbirka nalog, Slovenščina 2, Z besedo do besede, (2. del)  je nadgradnja istoimenskega učbenika namenjena utrjevanju in ponavljanju znanja. Vsebuje naloge za zadnja štiri poglavja iz učbenika in je nadaljevanje zbirke nalog 1. del.  Zasnovana je tako, da posamezni tematski sklopi najprej vsebujejo naloge za hitro ponovitev obravnavane snovi iz učbenika, na koncu sklopa pa dijaki z razčlembo neumetnostnega besedila še celostno preverijo znanje. Naloge so zasnovane na podlagi besedil z aktualnimi temami, ki so zanimive za mladostnike. Dodane so rešitve nalog.

Redna cena:

11,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610107378
Specifikacija 29x21x1
Založnik MLADINSKA KNJIGA ZALOŽBA D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789610107378

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.