PRESKOČI NAVIGACIJO
Brihtna glavca za cicibane - Naloge za kratek čas

Ponudite 5.–7. letnim otrokom kakovostne naloge, ki so bogato ilustrirane in omogočajo zabavno učenje. Naloge so bile prvič objavljene v priznanih revijah za otroke Cicido in Ciciban. V zbirki nalog boste našli: kakovostne vsebine, ki otroke motivirajo in so odlična predpriprava za vstop v šolo in prve šolske dni; številne teme iz otrokovega vsakdana (letni časi, pust, počitnice, rojstni dan ipd.); raznovrstne naloge za povezovanje, opazovanje razlik, štetje, ustvarjanje ipd.; zanimive dejavnosti za skupno preživljanje prostega časa. Dodane so nalepke. Otroci bodo uživali. Starši pa boste zadovoljni, saj bo vaš otrok vidno napredoval. ...

Redna cena:

9,99 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Ponudite 5.–7. letnim otrokom kakovostne naloge, ki so bogato ilustrirane in omogočajo zabavno učenje. Naloge so bile prvič objavljene v priznanih revijah za otroke Cicido in Ciciban.
V zbirki nalog boste našli:kakovostne vsebine, ki otroke motivirajo in so odlična predpriprava za vstop v šolo in prve šolske dni;
številne teme iz otrokovega vsakdana (letni časi, pust, počitnice, rojstni dan ipd.);
raznovrstne naloge za povezovanje, opazovanje razlik, štetje, ustvarjanje ipd.;
zanimive dejavnosti za skupno preživljanje prostega časa.
Dodane so nalepke.
Otroci bodo uživali. Starši pa boste zadovoljni, saj bo vaš otrok vidno napredoval.

Podrobnosti

EAN 9789610121206
Specifikacija 28x19x0,5
Avtor BARBARA HANUŠ
ISBN 9789610121206

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.