PRESKOČI NAVIGACIJO
PREHRANA ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

Obširna knjiga odgovorov o zdravi prehrani, potrjenih z znanstvenimi raziskavami!

Velik korak k zdravju lahko storimo že z majhnimi spremembami na naših krožnikih. Ker pa vedno primanjkuje časa za kuhanje in pripravo zdrave hrane, so avtorji knjige pripravili več kot 100 jedi, ki so enostavne za pripravo, obenem pa polne vitaminov, mineralov in hranilnih snovi. Knjiga vas bo pripravila do tega, da boste temeljito razmislili o svojih prehranjevalnih navadah in življenjskem slogu. Čeprav ne boste šteli ogljikovih hidratov in merili gramov maščobe, boste s knjigo lahko spremenili prehrano in v življenjski slog vnesli manjše spremembe, ki bodo vodile do boljšega zdravja in počutja.

S knjigo se boste naučili pripraviti načrt obrokov za 14 dni, ki vas bo navdušil do te mere, da ga boste upoštevali tudi v prihodnosti. In to preprosto zato, ker vsebuje tako okusne kot tudi zdrave obroke.

• 120 hranljivih in varčnih obrokov z nasveti za prihranek
• nasveti, kako premišljeno nakupujemo, izkoristimo sestavine, shranjujemo živila, uporabimo ostanke hrane
• informacije o kaloričnih in hranilnih vrednostih vseh jedi
 

Redna cena:

39,90 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789610126065
Specifikacija 26x20x2,7
ISBN 9789610126065

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.