PRESKOČI NAVIGACIJO
Gibanje za zdravje

V tem priročniku boste našli preproste in zabavne načine za izboljšanje vzdržljivosti, moči in gibljivosti. S strokovnimi nasveti in predlogi vaj boste izboljšali telesno pripravljenost in vzdrževali formo, zmanjšali stres. A zato vam ne bo treba v telovadnico: oblecite udobna oblačila in obujte primerne čevlje ter zaplešite v domači kuhinji, sprehodite se po bližnjem gozdu, za splošno pripravljenost telesa lahko poskrbite kar z vajami, prikazanimi v knjigi. Raztezate se lahko med opravljanjem domačih opravil, med prhanjem, v službi ... Oglejte si nasvete za prehrano in raznolike športe in dejavnosti, s katerimi boste pregnali marsikatero zdravstveno težavo in se – preprosto – počutili veliko bolje! – Prevedel Petja Škorjanc. Barvne fotografije, risbe in preglednice.


Koliko korakov naredite v enem dnevu?

Za boljšo in pogostejšo hojo – hodimo s prijateljem ali družino, zamenjajmo ustaljeno pot do službe, zjutraj ali zvečer, med hojo poslušajmo glasbo, poskušajmo prehoditi ok. 10.000 korakov na dan s pomočjo pedometra, hodimo v vsakem vremenu ...

Redna cena:

19,90 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789610143338
Specifikacija 25x20x1
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789610143338

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.