PRESKOČI NAVIGACIJO
Fizika 1 učbenik SŠ

Učbenik Fizika 1 odlikujejo: - sodoben didaktični pristop, ki dijake spodbuja k razumevanju fizikalnih pojavov v vsakdanjem življenju, - pregledna zasnova vsebine, ki je razdeljena na splošna in posebna znanja ter izbirne vsebine, - možnost izvedbe aktivnega pouka: poskusi, ki spremljajo razlago, temeljijo na enotnem šolskem inventarju merilnikov za računalniško podprte meritve in jih lahko na enak način izvedete v razredu. - pester nabor izbranih vprašanj, podobnih prvi poli mature, in številne naloge za utrjevanje snovi z rešitvami, - bogato in nazorno slikovno gradivo, začinjeno z duhovitimi ilustracijami, - interaktivna nadgradnja s tehnologijo v oblaku na www.iucbenikimk.si. ...

Redna cena:

21,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610155379
Specifikacija 26x20.6x1.1
Avtor MOHORIČ, BABIČ
ISBN 9789610155379

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.