PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Esej na maturi 2022

Z Esejem na maturi 2022 se boste hitreje in boljše pripravili na pisanje eseja.

Redna cena:

15,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Priročnik Esej na maturi vsebuje natančno in sistematično predstavitev romanov, predpisanih za maturo leta 2022 – Čudežnega Feliksa, slovenskega pripovednika Andreja Hienga, in Velikega Gatsbyja, ameriškega pisatelja Francisa Scotta Fitzgeralda.

• V prvem razdelku priročnika je natančna analiza Fitzgeraldovega Velikega Gatsbyja in analiza najuspešnejših uprizoritev romana na filmskem platnu,
• drugi razdelek analizira Hiengov roman Čudežni Feliks,
• tretji razdelek pa oboje zaokrožuje s primerjalnim in analitičnim delom obeh romanov.
• Sklepni prispevek vsebuje predloge za pripravo in pisanje maturitetnega eseja, ki bo na maturi v šolskem letu 2021/2022 raziskoval temo sveta blišča in bede.

Podrobnosti

EAN 9789610159919
Specifikacija 23.9x16.1x1.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789610159919

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.