PRESKOČI NAVIGACIJO
Reprodukcija domačih živali, učbenik

Razmnoževanje sesalcev sestavlja zaporedje dogodkov, ki se začne z razvojem spolnih organov. V prvem delu učbenika je avtor zelo podrobno predstavil sestavo ter delovanje ženskih in moških spolnih organov, odvzem in pripravo semena za osemenjevanje, osemenjevanje domačih živali ter porod. Drugi del učbenika pa je namenjen obravnavi patologije reprodukcije, v kateri predstavlja bolezni moških spolnih organov, motnje v spolnem ciklusu samic, motnje brejosti, motnje pri porodu in v poporodnem obdobju ter kužne bolezni z vplivom na reprodukcijo. Na koncu učbenika je za lažje razumevanje dodan še slovar strokovnih izrazov.

 

Potrjeno: Moduli - program Veterinarski tehnik,  za vse letnike

 

 

Redna cena:

27,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610200048
Datum ponatisa 25.05.2021
Datum izdaje 11.01.2008
Število strani 168
Vezava Broširano-šivano
Specifikacija 20x29x0,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ZDOVC BOGDAN
ISBN 9789610200048

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.