PRESKOČI NAVIGACIJO
Gori doli po Ljubljani, vodnik za otroke

Ne glede na to ali živite v Ljubljani ali ne, zagotovo ste se tudi vi že kdaj sprehajali po naši prestolnici, niste pa se mogli ali znali odločiti, kam se odpraviti, kaj je vredno ogleda …

 

Najpogosteje nas tako pot vedno zapelje na Prešernov trg, ogledamo si manjši del stare Ljubljane, popijemo kavico, sprehod ob Ljubljanici in  konec. Vendar Ljubljana obiskovalcu ponuja veliko več!
Vodnik obiskovalce mesta popelje na vznemirljivo pot po »beli Ljubljani« in jih s pomočjo Zmajčka sproti seznanja z bogastvom njenih znamenitosti in kulturne dediščine.
Vodnik je namenjen otrokom, starim med 6 in 12 let, ter njihovim spremljevalcem (vzgojitelji, starši, dedki, babice, tete, strici …).

Redna cena:

17,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Vodnik odlikuje:
- 28 poglavij s 46 opisanimi muzeji, galerijami, gledališči, knjižnicami in drugimi znamenitostmi in  zanimivostmi, kjer lahko šest do dvanajstletni radovedneži in raziskovalni duhovi kratkočasno in poučno preživijo svoj prosti čas,
- več kot 200 nazornih fotografij in ilustracij,
- dvostranski zemljevid z označenimi cilji,
- elektronski in spletni naslovi, telefoni, urniki ter povrhu še Zmajčkovi namigi in nasveti,
- 64 strani formata A4 in primerna cena.

Podrobnosti

EAN 9789610200277
Datum izdaje 10.07.2008
Število strani 64
Specifikacija 20x29x0,4
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor TILKA JAMNIK, IZTOK ILICH
ISBN 9789610200277

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.