PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Matematika za triletne poklicne šole, zbirka vaj z obrazložitvijo, 3. zvezek

Zbirka nalog je prenovljena in dopolnjena izdaja 3. zvezka učbenika za pouk matematike v triletnih poklicnih šolah. Vsebinsko in oblikovno je zasnovana enako kot prenovljeni učbenik za 1. letnik. Poleg temeljnih znanj, nujnih za uspešno izobraževanje v srednjih poklicnih šolah, vsebuje tudi izbirne vsebine, potrebne za nadaljevanje šolanja v poklicno-tehniškem izobraževanju. Snov je urejena podobno kot v prvih dveh zvezkih. Razlago snovi spremljajo podrobno rešeni primeri, posamezni razdelek zaključujejo naloge za samostojno delo. Rešitve nalog so zbrane na koncu knjige.

 

Redna cena:

17,70 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610200611
Datum ponatisa 25.05.2021
Datum izdaje 26.08.2010
Število strani 296
Vezava Broširano-šivano
Specifikacija 23x16x1,1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor MARIJA VENCELJ
ISBN 9789610200611

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.