PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Matematika 1, učbenik za gimnazije

Učbenik je usklajen s prenovljenim učnim načrtom za matematiko v gimnazijah. Zasnovan je strokovno premišljeno, metodično učinkovito, dijakom pa omogoča ustvarjalno in samostojno delo. Spodbuja uporabo različnih didaktičnih pristopov: pogovor, delo v skupinah in uporabo dodatnih virov.

Redna cena:

19,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

• Poglavja se začenjajo s primerom iz vsakdanjega življenja, ki se nadgradi z razlago matematičnih pojmov in povezav med  njimi.
• V pomoč so mnoge rešene naloge, za utrjevanje znanja pa je na koncu vsakega poglavja tudi niz nalog. • Rešitve nalog so zbrane na koncu knjige.
• Novost v učbeniku sta statistika in modeliranje z linearno funkcijo.
• Med posebna znanja, ki so v učbeniku posebej označena, sodijo obravnava linearnih enačb, linearnih neenačb in sistemov linearnih enačb.

Podrobnosti

EAN 9789610200642
Datum ponatisa 24.07.2019
Datum izdaje 16.06.2009
Število strani 196
Specifikacija 20x29x0,7
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BON KLANJŠEK MIRJAM, DVORŽAK BOJANA, DARJO FELDA
ISBN 9789610200642

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.