PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Grafični in medijski procesi, učbenik

Učbenik Grafični in medijski procesi je namenjen dijakom, ki se izobražujejo v izobraževalnih programih srednjega strokovnega izobraževanja Medijski tehnik in Grafični tehnik. Vsebine učbenika pokrivajo usmerjevalne cilje kataloga znanj strokovnega modula Grafični in medijski procesi ter omogočajo doseganje naslednjih poklicnih kompetenc: dijaki razume pomen komuniciranja, razlikuje vrste komuniciranja in razume digitalizacijo signalov, razume vizualno komuniciranje, pozna področje dela grafične in medijske dejavnosti, dijak/dijakinja pozna proces nastanka grafičnega in medijskega izdelka oziroma storitve.

 

Potrjeno: Moduli - program Medijski tehnik, za vse letnike

 

Redna cena:

15,65 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610200925
Datum izdaje 03.11.2010
Število strani 96
Specifikacija 27x20x0,4
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor GOLOB LEA, PEZDEVŠEK FLORJAN
ISBN 9789610200925

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.