PRESKOČI NAVIGACIJO
Poslušanje, priročnik

Knjiga obravnava poslušanje kot zapleteno psihološko in socialno dejavnost, najpogosteje povezano z govorjenim jezikom, ter kot vrlino, s katero ustvarjamo možnosti za produktivno delo, sodelovanje in sobivanje v življenju. Poudarjena je pomembnost poslušanja v vseh življenjskih obdobjih, največ pa se ukvarja s poslušanjem pri pouku v šoli.

 

Redna cena:

25,00 €

Spletna cena:

22,50 €

Prihranek:

2,50 €
Količina:
Dodaj v košarico
-10%

Predstavitev

Vsebina je razdeljena na 12 poglavij in sicer: Kaj je poslušanje?, Poslušanje v vsakdanjem življenju, Prva pogoja za poslušanje: zvok in zaznava zvoka, Psihološki procesi poslušanja iz vidika kognitivne psihologije, Poslušanje - jezikovna dejavnost, Vrste poslušanja, Šola in poslušanje, Razmere za poslušanje v šoli, Poslušanje in pogovor, Razvijanje poslušanja, Poslušanje strnjenih govorjenih besedil, Učitelj - poslušalec.

Podrobnosti

EAN 9789610201632
Datum izdaje 16.03.2012
Število strani 252
Specifikacija 20x27x1,3
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor LEOPOLDINA PLUT-PREGELJ
ISBN 9789610201632

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.