PRESKOČI NAVIGACIJO
Ekonomika 2, delovni zvezek

Delovni zvezek obravnava osnovno materialno knjigovodstvo in je razdeljen na tri poglavja. Vsebinsko se snov materialnega knjigovodstva prepleta in je v delovnem zvezku označena s simboli. Posebej je označena snov, kjer je možna povezava z ostalimi moduli in predmeti . Teorijo dopolnjujejo miselni vzorci, za ponazoritev snovi, zajete v posameznem razdelku poglavja. Naloge pisnega tipa se delijo na naloge denarnega poslovanja, evidentiranja blaga in storitev in računovodenje proizvodnje, računske naloge, dopolnjevanje besedila, obkroţevanja pravilnih odgovorov, igre parov ter odgovarjanja na zastavljena teoretična vprašanja. Delovni zvezek je popolnoma usklajen z učbenikom in z zadnjo zakonodajo, vsebuje pa tudi primere reševanja nalog različnih zahtevnostnih stopenj.

Redna cena:

15,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610201687
Datum ponatisa 04.07.2022
Datum izdaje 14.09.2011
Število strani 240
Vezava Broširano-šivano
Specifikacija 19x27x1,4
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor TANJA BATISTIČ, BATISTIČ SAŠA
ISBN 9789610201687

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.