PRESKOČI NAVIGACIJO
Izvirni Piaget

Priročnik je namenjen vsem, ki so kakor koli povezani s področjem vzgoje in izobraževanja (učiteljem in vzgojiteljem na vseh stopnjah izobraževanja).
Namen knjige je bralcu predstaviti izvirno teorijo Piageta in hkrati opozoriti na vzorčne primere aplikacije te teorije in spoznanj v vzgojno-izobraževalnem delu.
Piagetova dognanja so pomembna za vse, ki razmišljajo, se učijo in poučujejo.

Redna cena:

27,50 €

Spletna cena:

24,75 €

Prihranek:

2,75 €
Količina:
Dodaj v košarico
-10%

Predstavitev

Avtor priročnika, Ed Labinowicz je ugledni ameriški znanstvenik, ki je študiral naravoslovje in pedagogiko ter doktoriral s področja Piagetove teorije v pedagoški praksi. Pri pisanju sta ga vodila Piagetovo pojmovanje človekove vedoželjnosti in njegova razlaga našega dojemanja. Avtor skuša Piagetovo teorijo bralcu čim bolj približati, hkrati pa od njega terja razmišljanje, zbrano branje, študij in iskanje lastnih primerov.
V prvih šestih poglavjih so predstavljene osnove Piagetove teorije povezane s problemi učenja in poučevanja, nadaljnja poglavja pa prinašajo nazorni prikazi aplikacije Piagetovih spoznanj v pedagoško prakso.

Podrobnosti

EAN 9789610201700
Datum izdaje 13.01.2011
Število strani 308
Specifikacija 27x20x1,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Prevajalec RUNKOVA ZUPANČIČ MAJA, WINTER MOJCA, STUPAN TANJA
ISBN 9789610201700

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.