PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Od branja do znanja 3, učbenik

Učbenik za tretji letnik srednjega strokovnega izobraževanja nadaljuje koncept prvih dveh učbenikov, učno gradivo je zaradi pestrosti in kompleksnosti literarnega pouka zasnovano večdelno. Zasnovi je prilagojen izbor besedil, ki skuša spodbuditi živ in problemski stik z mladimi bralci. Učbenik uvaja poglavje z žanrskima sklopoma Znanstvena fantastika in Potopis. Tematski sklop je predstavljen v poglavju Dom, domovina, svet. Literarno zgodovinski sklop zajema besedila od evropskega realizma do slovenske moderne ter svetovne in slovenske književnosti v prvi polovici 20. stoletja.

 

Redna cena:

19,20 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610201762
Datum ponatisa 29.05.2020
Število strani 224
Specifikacija 19x26x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor DARINKA AMBROŽ, JANA KVAS, BOŽIDARA KRAKAR-VOGEL, ISPO, D.O.O. LJUBLJANA
ISBN 9789610201762

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.