PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Zgodovina 4, učbenik, prenovljena izdaja

Učbenik Zgodovina 4  vključuje obvezne in izbirne tematske sklope, predpisane z učnim načrtom in sledi novostim v stroki ter v metodično-didaktičnih pristopih. Tako omogoča uresničevanje ciljev, ki jih predvideva učni načrt ter dejavno vključevanje dijakov v proces učenja. Avtorsko besedilo povzema obstoječe znanje in nova spoznanja stroke, podaja snov z različnih zornih kotov, opozarja na različne poglede o posameznih temah ali problemih. Odlomki iz zgodovinskih virov in literature, slikovno gradivo, sheme in zemljevidi omogočajo razbiranje dejstev in dokazov, oblikovanje sklepov, razlag, argumentov, interpretacij..., multiperspektivni viri pa razvijanje spretnosti kritičnega mišljenja.

Redna cena:

19,80 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610201793
Datum ponatisa 25.05.2021
Datum izdaje 04.10.2011
Število strani 312
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 20x27x1,1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ALEŠ GABRIČ, REŽEK MATEJA
ISBN 9789610201793

Mnenja uporabnikov

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.