PRESKOČI NAVIGACIJO
Splošna kozmetologija, učbenik

Učbenik zajema vsebine, ki so podlaga za razumevanje uporabe izdelkov, shranjevanja, zakonodaje in mešanja sestavin med seboj, kar je aktualno v holističnem pristopu h kozmetični negi. Razdeljen je na tri glavne sklope.

Prvi, uvodni del seznani učence z modulom, izvorom kozmetologije, z delitvijo in zgodovinskim razvojem kozmetologije od antike do današnjih dni. Ta del je namenjen tudi razmisleku o etiki v kozmetiki in kozmetologiji. Sledijo osnove tehnologije. V tem delu učenci spoznajo kakovost vode za uporabo v kozmetičnih izdelkih in način njenega pridobivanja.

 

Potrjeno: Modul Splošna kozmetologija v programu Kozmetični tehnik, za vse letnike

Redna cena:

14,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Najobsežnejši je tretji del, ki obravnava sestavine kozmetičnih izdelkov. Ta del je v bistvu priročnik za samostojno delo v razredu in doma. Učencem zastavlja naloge, ki jih rešujejo s pomočjo že zbranih podatkov v učbeniku ter jih dopolnjujejo z najnovejšimi podatki s svetovnega spleta ter iz strokovnih revij in promocijskega materiala proizvajalcev. V tem delu je tudi veliko strokovnih izrazov, ki jih morajo učenci usvojiti za uspešno strokovno komunikacijo in za razumevanje strokovne literature.

Podrobnosti

EAN 9789610201960
Datum ponatisa 07.07.2021
Število strani 188
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 20x29x0,7
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor SVOLJŠAK MEŽNARŠIČ IRENA
ISBN 9789610201960

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.