PRESKOČI NAVIGACIJO
Od branja do znanja 4, učbenik

Učbenik za 4. letnik zaključuje vertikalo za pouk književnosti v srednjih strokovnih šolah. Tako kot v prejšnjih učbenikih je učno gradivo zaradi pestrosti in kompleksnosti literarnega pouka zasnovano večdelno. Zasnovi je prilagojen izbor besedil, ki skuša spodbuditi živ in problemski stik z mladimi bralci.

 

Redna cena:

19,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Učbenik uvaja poglavje z žanrskima sklopoma Dnevnik ter Biografija in avtobiografija. Tematski sklop je predstavljen v poglavju Drugačni in zaznamovani, samotneži in čudaki. Literarnozgodovinski sklop zajema izbrane avtorje in besedila od druge polovice 20. stoletja do sodobne književnosti; poudarjena je zlasti slovenska književnost. Na koncu učbenika so obravnavani ustvarjalci, besedila, žanri in sklopi povzeti v preglednih shemah in razpredelnicah, ki omogočajo urejen pregled vse štiriletne učne snovi.

 

Podrobnosti

EAN 9789610202301
Datum ponatisa 26.05.2022
Datum izdaje 27.07.2011
Število strani 192
Specifikacija 19x26x0,7
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor DARINKA AMBROŽ, ALOJZIJA ZUPAN SOSIČ, JANA KVAS, BOŽIDARA KRAKAR-VOGEL, ISPO, D.O.O. LJUBLJANA
ISBN 9789610202301

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.