PRESKOČI NAVIGACIJO
Svet matematičnih čudes 5, e-priročnik

Priročnik je nepogrešljivo gradivo za učitelja.Temelji na sodobnih načelih didaktike matematike.Je bogat z dejavnostmi, ki učitelja in učenca vodijo pri oblikovanju matematičnih pojmov.Je neposredno vezan na učbenik in delovni zvezek.Vsebuje podrobna navodila za delo z učbenikom in delovnim zvezkom.Ponuja kratko razlago novih pojmov.Daje veliko možnosti individualizacije in diferenciacije pri pouku matematike.Vsebuje zelo uporabne didaktično-metodične usmeritve.Vključuje napotke in predloge za domače naloge.Vsebuje predlog letne učne priprave.Prinaša preizkuse znanj za vse učne teme. Vsebina e-priročnika je skladna z vsebino knjige.

Redna cena:

35,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Zakaj e-priročnik? Elektronska knjiga oz. e-knjiga je knjiga v digitalnem formatu (npr. format PDF). E-knjigo lahko berete na svojem računalniku, lahko pa si jo tudi natisnete. Elektronske knjige nam omogočajo enostavno listanje strani, preprosto iskanje gesel, označevanje strani, poglavij, stavkov in besed, da ne omenjamo skladiščenja in katalogizacije. Veliko ljudi pri učenju in delu podčrtuje pomembne dele besedila in si v knjigo piše opombe. Pri naslednji uporabi pa so takšni zaznamki lahko že moteči. Pri e-knjigi tovrstnih težav ni, gre le za informacije, ki v e-obliki ostajajo večne!

Podrobnosti

EAN 9789610202325
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BENČINA SMOTLAK NEVIJA, VESNA VRŠIČ, PISK MARIJA, GRŽELJ DANILA, BREMEC BRUNA, DARJO FELDA, MARA COTIČ
ISBN 9789610202325

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.