
Pečenje v pečici pri nizkih temperaturah ohranja meso - celo ribe - sočno in mehko, da se v ustih dobesedno topi. V priročniku: Govedina in teletina; Svinjina; Perutnina; Divjačina in jagnjetina; Ribe.
Redna cena: |
8,24 € |
Spletna cena: |
3,90 € |
Prihranek: |
4,34 € |
Podrobnosti
EAN | 9789610202677 |
---|---|
Datum izdaje | 07.11.2011 |
Število strani | 96 |
Specifikacija | 21x28x0,6 |
Založnik | DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D. |
Avtor | COMPACT VERLAG GMBH |
ISBN | 9789610202677 |
"Spoštovani DZS-jevci. Vesel sem, da ste končno dojeli, da je dobra spletna trgovina ključ do uspeha v pristopu k boljšemu trženju. Resnično se mi zdi, da boste sedaj lahko konkurenčni, meni je preprosto zelo všeč. Lep pozdrav, Andrej"
- Andrej Bolte, 22.05.2012